art med 1
 

Meditatie is allang geen luxeproduct meer voor mensen met teveel tijd, maar een manier van leven: wakker, bewust, gecenterd en creatief. Leer in een sessie de vier basisoefeningen voor een serene geest, een warm hart, gebalanceerde emoties en inspiratie en flow in alles wat je doet. De vier oefeningen zijn 'the best of' van wat Tijn leerde van yogi's, monniken, meesters en goeroes van over de hele wereld. Tijn leefde veertien jaar als yogi en geeft al dertig jaar meditatieles aan grote groepen mensen, waaronder de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes en bezoekers van Lowlands. 


art med 2

Voor degene die zich verder willen verdiepen in meditatie en toe zijn aan de volgende stappen, is er ook een Art of Meditation 2.0. Hierin worden de zeven essentiele stappen en inwijdingen behandeld waar het Leven uit bestaat. Het zijn zeven frequentiegebieden die je leert 'aan' zetten met simpele meditatie technieken die je onder alle omstandigheden kunt inzetten. Deze cursus brengt je terug naar de heelheid in jezelf, zodat je je complete potentieel kunt leven en flow, magie en moeiteloosheid kunt ervaren in alles wat je doet. Daarnaast leer je om met ogen open te mediteren en een trainingstechniek (drilbhatti) die je in staat stelt om je innerlijke vermogens (kracht, liefde, vrede, stilte, geluk, vrijheid) 'aan' te zetten.

BOEKINGEN: TIJN@TIJNTOUBER.COM

 ZIE AGENDA RECHTS BOVENAAN VOOR DATA EN DETAILS

 


 

MEDITATIELES BIJ JOU THUIS:

Mocht je willen dat Tijn naar jou toekomt, nodig dan minimaal twintig mensen uit. Tijn deelt in één avond de basistechnieken van meditatie. Na afloop krijgt iedere deelnemer een MP3 met geleide meditatie toegestuurd zodat je makkelijk alleen kunt mediteren. De prijs per deelnemer is 25 euro. Degene die de avond organiseert doet gratis mee. Stuur een mail om een afspraak te maken naar: tijn@tijntouber.com