VERANDER JE WERELD VANUIT JE HUISKAMER
Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je – samen met vrienden – een uur stil bent. Er is geen methode die sneller, goedkoper en effectiever werkt als het erom gaat een mooiere wereld tot realiteit te maken. Mensen die samen stil zijn, hebben een meetbaar effect op hun omgeving. Ze brengen meer harmonie en flow in de samenleving. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder geweld en minder rechtszaken, echtscheidingen en verkeersongevallen.
Je stad verlichten is niet alleen goed voor de samenleving, maar ook voor jezelf. Mensen die regelmatig tijd nemen voor verstilling zijn gelukkiger, creatiever, gezonder en effectiever in hun werk. Meditatie is bovendien de manier om je immuunsysteem te versterken, stress te verminderen en de beste verjongingskuur op de markt.Ontdek de kracht van stilte. Ontdek hoe je je innerlijke vuur kunt aansteken, zodat je jezelf en je omgeving kunt verlichten. Ga direct aan de slag met de verlichtingsoefeningen op de bijgevoegde cd en zet je omgeving in lichterlaaie.

VERSCHEEN 12 JUNI 2011 BIJ AW BRUNA


Bestel
Stadsverlichting op bol.com
REACTIES VAN LEZERS

De tranen stromen over m’n wangen bij het lezen van Stadsverlichting. En nog, ik stroom helemaal over. Ontroering, blijheid, hoop – al die emoties gaan door me heen en trekken me de ruimte in, de vrijheid, de stilte. Jullie boek komt zo precies op tijd voor mij, een van de babyboomers, net vervroegd vrijgelaten uit het arbeidsproces, en dus met heel veel ruimte om me te wijden aan Stadsverlichting en alles wat daarmee samenhangt. Jullie hebben met het verhaal over The Beatles, de uitleg over de gebeurtenissen sinds de opkomst van TM, met deze mooie terugblik over het ontstaan van Stadsverlichting, woorden gegeven aan mijn eigen geschiedenis. Ik voel een en al herkenning. Zo blij als ik was na het lezen van Het Veld, van Lynne McTaggart, zo blij ben ik nu weer. Ik wil het boek wel rondstrooien over de wereld, want iedereen zou het moeten lezen.

Marieke van Nimwegen


Ik kwam doodmoe thuis, maar kwam in de verleiding toch niet meteen in bed te duiken. Ik ging lezen, mijn moeheid verdween van puur enthousiasme en ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Ik kom superlatieven tekort en zou het boek aan allerlei mensen willen uitdelen. Ik ben jullie zeer, zeer dankbaar.

Rob Hespers


Ik was en ben nog steeds onder de indruk dat je in 1 boek de onderwerpen beschrijft en aanreikt, die ik in mijn eigen journey ook heb ontdekt. Je smeedt het in het boek tot 1 geheel waardoor ik eindelijk zag dat alles bij elkaar hoorde, en niet losse onderdeeltjes waren. Alsof.... de puzzelstukjes in elkaar vielen.

Harry Dijkstra


Boek uit: ik straal!

Liesbeth Junger


Wat een goddelijk, vrolijk, eenvoudig, gelukzalig boekje.

Tanja Ortmans


Wat een zalig boek heb je weer geschreven! Ik lig weer te stuiteren in bed! en ben weer de hele tijd luchtgitaar aan het spelen met Jimi Hendrix mee! Tijn, jij dirigent des levens, zorgt er wederom voor dat wij, de mensheid/lovecrowd, weer ons meest goddelijke geluid moeten laten horen!

Nina Beem


Stadsverlichting is echt een superconcept!

Ellen Stelloo


Laten we met elkaar mediteren totdat we een ons wegen: lekker licht... Één ons, één wij!

Femke Manger


Ik heb het boek gisteren in een ruk uitgelezen. Bij tijd en wijlen met tranen in mijn ogen van ontroering en dankbaarheid. Heerlijk! Wat een voorrecht om in deze tijd te mogen leven en deel uit te maken van zo'n inspirerende beweging. Dank voor dit prachtige initiatief!

Femke Wiersma


Jullie boek: Stadsverlichting heeft me geinspireerd tot in mijn diepste wezen. Jullie hebben goud in handen. Dat stuk over het gidsland Nederland voel ik ook al jaren in elke vezel. De Gouden (L)eeuw start zijn zegetocht vanuit Nederland. Johan Cruijff gaat zijn totaalvoetbal opnieuw uitvoeren op Ajax. De zeges komen uit Amsterdam. Ik heb grootste plannen en die zie ik terugkomen in jullie boek. Dat jullie nog maar vele mensen mogen aanraken. Dat hebben jullie bij mij gedaan. Stadsverlichting voelt als thuiskomen. Jullie zijn mijn helden: Batman en Robin. Alles valt samen!

Arjan de Zeeuw