HEIMWEE NAAR HET PARADIJSTijdens een speurtocht naar de oorsprong van het leven stuit Tijn op een verloren superbeschaving. Onze verre voorouders - zo blijkt - waren geen apen, maar goden. Goden bovendien, die aanwijzingen achterlieten over onze geschiedenis, de tijd waarin we leven en de toekomst die ons wacht. Met het ontcijferen van de tijdcode wordt de volgende stap in onze ontwikkeling duidelijk. De universele inwijdingswegen die Tijn beschrijft zijn een springplank naar een prachtige toekomst - voor jou en voor ons allemaal. Heimwee naar het Paradijs is jouw persoonlijke routekaart naar de hemel.

LEZERS AAN HET WOORD: 

Ik heb het boek "Heimwee naar het Paradijs" in 1 ruk uitgelezen. Ik wil jou juist bedanken, vanuit de kleine ruimte in mijn hart, voor het delen van jouw kennis die mijn persoonlijke ontwikkeling alleen maar bevestigen, wat ik diep van binnen weet, maar er nog niet altijd helemaal op durf te vertrouwen.
Bernarda Looman

Je bent echt een geweldige verhalenverteller en wat heb je inmiddels een mooi oeuvre.
Maria

Wat een super boek! Ik ben nu een kwart door en ik ben heel erg onder de indruk van zowel wat als ook van het hoe van je schrijven. Licht en zwaarte, humor en ernst, profaan en persoonlijk is in balans. Heel knap van je. Ik ben echt trots en heel erg vereerd dat je het aan me hebt opgedragen. Dank je wel. Het geeft meteen kracht, en je krijgt zin om te gaan oefenen.
Wendela

De eerste pagina's gelezen en nu al kippenvel.
Yani Kramer

Lastminutemazzeltje... weer heerlijk met humor geschreven. Heb al 2x in een deuk gelegen.
Liesbeth Junger

Het boek is uit, in één adem, wow Tijn! De manier waarop jij 'alles' bij elkaar brengt tot een overzichtelijk, begrijpbaar, sprankelend geheel, is ongelooflijk.... En in feite 'wist/weet' ik het allemaal al........Toch fijn dat je me even helpt 'herinneren', haha! Ik voel één groot DANKJEWEL,
Marjo

Toen ik gisteravond thuis kwam, kon ik het natuurlijk niet laten om even te ‘snoepen’ uit jouw boek. En wat heerlijk dat je daarin begint met Aquarius - ik geloof niet dat ik een lied ken waar ik meer gelukkig van word - EN dat je het verhaal van Bram Vermeulen vertelt, waar ik meteen aan moest denken bij jouw uitnodiging. Hij heeft bij mij het zaadje gelegd voor dit paradijs, precies door de voorstelling waar jij bij was. En dan … bladerend door het boek, stijgt mijn bewustzijn van hart naar goddelijke frequentie omdat vele puzzelstukjes waar ik ‘verliefdheid’ bij voel door jou bij elkaar worden gebracht tot een prachtige symfonie.
Yvette

Vandaag in je boek begonnen en ik kan hem gewoon niet wegleggen!! Je hebt zo'n fijne en bijzondere schrijfstijl! Ik lig dan ook languit op de bank met een verse muntthee en jouw boek. Irma

Ik heb ik je boek in één adem uitgelezen. Voelde me een beetje als het hondje van kuifje dat mee mocht reizen. Super mooi boek en het voelt zo waar, omdat het zo resoneert met wat ik voel.
Susanne

Bedankt voor het delen van "Heimwee naar het Paradijs"! Een hart onder de riem in deze prachtige, heftige tijden.
Filip Buyse

Ik ben zo aan het genieten van je boek! Dankbaar
Mariken

Jeetje Tijn ik ben halverwege de reis maar heb Heimwee naar Het paradijs bijna uit * wauw wat zijn we toch verbonden * Ik kon een aantal kreten van herkenning niet onderdrukken * Anderhalf jaar geleden ontdekte ik op You tube" in den beginne" met Bram Vermeulen Ik was zo geraakt ongelofelijk , ik goochelde Bram om te kijken of ik hem kon ontmoeten toen ik erachter kwam dat hij niet meer levend aanwezig was en in het jaar vertrokken is van mijn ontwaken en twee jaar geleden toen ik naar Australie vloog kreeg ik van een healer nadat ik haar vroeg heb je een inspirerend boek voor me te leen * het boek van Elisabeth Haich De Inwijding mee een totale reis van herkenning emotie en nog veel meer * Je snapt denk ik wel dat ik met een big smile en kreten van puur geluk in het vliegtuig zat * OH MY OH MY * Moet zo nog viertien uur vliegen naar Melbourne * De reis is nog nooit zo snel gegaan * Zooooooooo heerlijk om je te lezen.

Danielle


Wauw, wat is het prachtig! Ik wil je vanuit mijn hart echt bedanken voor het schrijven ervan! Lotte

Wat mooi Tijn. Je schrijft zo toegankelijk, alsof ik me je mee reis in dit bijzondere avontuur. Je zinnen zijn doorleefd, raken een groot goed aan en wat bijzonder is dat je je persoonlijke avonturen van het afgelopen jaar met ons gedeeld hebt. Ik lees ze terug en voel nabijheid lieve man. Dank voor je vriendschap.
Oeds

Ik ben je nieuwe boek aan het lezen en vind het fantastisch! Zoveel van wat je beschrijft heeft ook mijn interesse. Het boek 'Inwijding' heb ik laatst nog (toevallig) voor de derde keer gelezen. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.Eindelijk weer een goed boek en het is smullen! Je brengt zoveel fragmenten bij elkaar en smeed ze tot een geheel. Jouw persoonlijke zoektocht maakt het inderdaad tot een spannende thriller. Ik kan even niet wachten om je dit te zeggen, (ben pas bij pag 103 - heb het vanmorgen gekocht). Ik lees dit natuurlijk in een ruk uit.
Lilian
 
Het nieuwste boek van Tijn Touber is een soortement 'Kuifje en de Zeven Sleutels tot het (innerlijke) Paradijs': een heel pakkende, soepel weglezende onvervalste 'pageturner' naar de oorsprong van het (spirituele) Leven, waarin hij oa. tot de Essentie gaat rondom Atlantis, de connectie met Toth, de Grote Piramide en de Sfinx in Egypte, het getal 7, leven vanuit het Hart, out of the box denken, de wijsheid van Bram Vermeulen (ook nog vanuit de Hemel via Willemijn Bessem), Brandon Bays, Robert Muller van de VN, Drunvalo Melchizedek en de gelukkigste man op aarde: behandelaar José Antonio Manchado. Enzovoort! Enzovoort! En inderdaad: Het boek is ook een persoonlijke routekaart 'naar jouw persoonlijke paradijs'..Motto: 'Wij zijn degene op wie we hebben gewacht' (uitspraak van de Hopi Indianen, die ook in dit prachtige boek aan bod komen). Kortom: Lees je rijk!

Bo Baden

Na de eerste bladzijden zit ik al te stuiteren op m’n stoel en voel me super enthousiast! Vanavond ga ik weer heerlijk verder lezen!
Coby   

Wauw leest als een trein, is een super boek geworden en heel toegankelijk voor velen.
Dank je voor het opschrijven van ook ‘mijn’ verhaal waarvan ik  al een tijd zo voelde dat het verteld wilde worden…. heerlijk de collectieve droom te herkennen. Je bent een prachtmens, leuk dan ook dat jij in het script blijkbaar het ‘meest geschikt’ bent dit in de vorm te brengen. Fijn dat het op papier staat. Geeft rust, en licht op de valstrik van verantwoordelijkheid.De inwijding, ayahuasca, Egypte, een cursus in wonderen, ik kijk op al deze ervaringen terug als prachtige momenten van genade die me zo hebben geholpen te realiseren wat ik Ben.
Zal je boek zeker aanbevelen en vooral cadeau geven alle eerstvolgende verjaardagen van vrienden en bekenden, spread the news;-)
Margo

Vanmiddag noodgedwongen een aantal uren moeten overbruggen in Amsterdam. Dus op naar Scheltema en je boek gekocht! Hoofdstuk 1 gelezen en meteen verkocht. Wat een page turner man!
Chris

Je hebt me zo geraakt met je boek! Ik dank je vanuit mijn hart! En wil je feliciteren met je prachtige werk! Wat een feest der herkenning. Ik had constant het idee dat ik alles al eerder gelezen had. Nu ben ik helemaal overtuigd dat we al in het paradijs zijn ;) Dank
Binkie

Net je boek helemaal uitgelezen. Wilde per frequentie lezen en dan eerst deze helemaal doorleven, maar het paradijs en jouw verhalen waren uiteindelijk te aantrekkelijk. Jij opent de poorten naar het paradijs in onszelf door alle wijsheid en bewuste 'instrumenten' bij elkaar te brengen. Daar word ik zo intens blij van, omdat ik herken, de waarheid en bovenal de verantwoordelijkheid voel. Je stilt daarbij de mind, opent het hart en bespeelt alle frequenties waardoor wij ons weer kunnen herinneren wie wij werkelijk zijn. Heerlijk! Grote dank vanuit de kleine ruimte in mijn hart. Ik ga deze routekaart naar het paradijs uitgebreid inzetten in mijn leven.
Yvette

Gisteren ontdekte ik je nieuwe boek Heimwee naar het Paradijs. Je hebt mijn hart gestolen door woorden te geven aan een gevoel dat ik al mijn hele leven met me meedraag.
Rona Lichtenberg

Wat een fantastisch mooi boek heb je geschreven, ik heb er van genoten, tijdens het lezen was ik de gelukkigste vrouw op aarde.
Ik dacht eerst wat moet ik nu met Atlantis, ben nooit bezig met waar ik vandaan kom maar altijd met Wat is het doel.
Je boek heeft me van de eerste bladzijde gegrepen. Ik had al het vermoeden dat we in het Paradijs leven maar dat het in ons zit vanwege de historie is voor mij nieuw: een mooi nieuw inzicht.
Ik neem me voor om me het Paradijs iedere dag te herinneren en met het hulpmiddel: ik geniet van ….die drilboor moet dat wel gaan lukken.
Diepe buiging!!!!

Willy van Houtrijve

Dank je wel voor het schrijven van het boek “Heimwee naar het Paradijs”.
Ik heb het nu voor de tweede keer gelezen en het voedt mijn ziel en geeft me hoop.

Loes Beenhakker